Cursus aanbod

Pen

Basiscursus

De cursus basisvaardigheden duurt twee dagdelen: een ochtend en een middag. De rode draad van de bijeenkomsten is: hoe houd ik de aandacht vast.
In de ochtend wordt er specifiek aandacht besteed aan de houding en aan het starten van de toespraak. In de middag worden technieken aangeleerd om veel voorkomende problemen zo veel mogelijk te voorkomen. Als laatste mag ieder een voorbereide presentatie van maximaal 10 minuten geven die op beeld wordt opgenomen en die van directe feedback zal worden voorzien.

De cursus is heel praktisch van aard. Na een blokje theorie ga je er meteen mee aan de slag. Gadegeslagen door medecursisten die je ook van commentaar kunnen voorzien.

Data: 26 april 2017
Groepsgrootte: 3-8 personen
Locatie: De bibliotheek Wijchen
Prijs: €160,-
Opgeven voor deze cursus

Mozaiek

Verdieping

Deze cursus is bedoeld voor mensen die al ervaring hebben met het spreken voor groepen en zich hierin willen verbeteren. In de verdiepingscursus wordt aandacht besteed aan de klassieke retorica, en de opbouw van een verhaal. Er komen verschillende standaardsituaties aan bod zoals: afscheid, reorganisatie, begrafenis, opening enz. Daarnaast besteden we aandacht aan het improviseren, zodat u op elk moment vaardig kunt spreken.

Data: 3, 10 & 17 mei 2017
Groepsgrootte: 3-5 personen
Locatie: De bibliotheek Wijchen
Prijs: €960,-
Opgeven voor deze cursus

Persoonlijke consultatie / sollicitatietraining

Als u een specifieke wens heeft, of het prettiger vindt om een-op-een begeleid te worden, bestaat de mogelijkheid tot persoonlijke consultatie. In overleg wordt er dan specifiek getraind op de aandachtspunten die de cursist zelf aandraagt. Een van de voorbeelden daarvan is een sollicitatietraining.

Data: in overleg.
Locatie: in overleg
Prijs: afhankelijk van de vraag
Cursus aanvragen